Opnieuw zoeken

Legenda

Officetime Centers; No Nonsense Kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden en scherpe prijzen.  Officetime Centers
 Kantoorruimte
 Business Centers

Zoekresultaat

U zocht kantoorruimte in Utrecht. Hieronder het aanbod van Officetime.Op perfecte locatie in Utrecht, slechts enkele autominuten vanaf de A2, biedt Officetime op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in een full service business center. Ook kunt u bedrijfsruimte huren in creatieve omgeving in het centrum van Utrecht. Het aanbod loopt uiteen van het huren van losse werkplekken in een zeer creatieve en speels ingerichte ruimte tot representatieve kantoorruimte in het hart van de stad. De kantoorpanden zijn uitstekend bereikbaar vanaf het Centraal Station en vanaf de A2 en A12.

Beste aanbod

 • Utrecht Keizerstraat 33
  Leuke bedrijfsruimte te huur in creatieve omgeving in het centrum van Utrecht. meer weten?
  Utrecht Keizerstraat 33
 • Utrecht Laan van Chartreuse 166-174
  Kleinschalig kantoorruimte / bedrijfsruimte huren op een mooi plekje in Nederland. Het Hof van Chartreuse in Utrecht is een belangrijk rijksmonument waar men in diverse gebouwen kantoorruimte kan huren. meer weten?
  Utrecht Laan van Chartreuse 166-174
 • Utrecht-Catharijnesingel-55
  Leuke kleine unit in centrum Utrecht voor startende onderneming. meer weten?
  Utrecht-Catharijnesingel-55
 • Utrecht Graadt van Roggenweg 328-334
  Op flexibele en kleinschalige basis kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in mooi en volledig business center, naast de jaarbeurs en Utrecht Centraal Station. meer weten?
  Utrecht Graadt van Roggenweg 328-334
 • Utrecht Newtonlaan 115
  Op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in strak business center in Utrecht Oost. meer weten?
  Utrecht Newtonlaan 115
 • Utrecht Orteliuslaan 850
  Erg fraai Business Center nabij de A2. meer weten?
  Utrecht Orteliuslaan 850
 • Utrecht Papendorpseweg 53-59
  Op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in keurig business center nabij kruispunt A2 en A12, goed bereikbaar! meer weten?
  Utrecht Papendorpseweg 53-59
 • Utrecht Papendorpseweg 99
  Zeer representatief, kleurrijk business center, volledige geoutilleerd van flexibele werkplek tot afsluitbaar kantoor tegen interessante prijzen. meer weten?
  Utrecht Papendorpseweg 99