Opnieuw zoeken

Legenda

Officetime Centers; No Nonsense Kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden en scherpe prijzen.  Officetime Centers
 Kantoorruimte
 Business Centers

Zoekresultaat

U zocht kantoorruimte in Schiphol Rijk. Hieronder het aanbod van Officetime.Officetime heeft op flexibele en kleinschalige basis kantoorruimte te huur in de directe omgeving van Schiphol in een representatief pand. De industriële uitstraling werkt inspirerend en er zijn diverse faciliteiten beschikbaar. Schiphol Rijk is een bijzonder inspirerende omgeving met alle gewenste faciliteiten voor startende ondernemers die snel aan de slag willen. Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar via de A4 en de Kruisweg en ligt op internationaal bekend bedrijventerrein onder de rook van Schiphol. 

Ook mogelijkheid bedrijfsruimte te huren in functioneel en flexibel business center op Schiphol-Rijk, direct gelegen aan diverse uitvalswegen. Kant-en-klare werkplekken met het grootst mogelijke aanbod aan aanvullende diensten, beschikbaar op aanvraag.

Beste aanbod

  • Schiphol Tupolevlaan 41-63
    Heeft u regelmatig overleg met relaties uit het buitenland, moet u zelf vaak vliegen of zoekt u een kantoor in de omgeving van Hoofddorp, Amstelveen en Aalsmeer? Beter bereikbaar dan op onze kantoorlocatie op Schiphol kunt u niet zitten. In een strak, modern en uiterst duurzaam pand heeft u alle voorzieningen die u maar nodig heeft. Inclusief een groot aanbod van prettige, full-service vergaderzalen. De gastvrije receptie wijst uw bezoekers de weg. Uw buren zijn toonaangevende organisaties als Liberty Global, KLM en Kyocera. meer weten?
    Schiphol Tupolevlaan 41-63