Opnieuw zoeken

Legenda

Officetime Centers; No Nonsense Kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden en scherpe prijzen.  Officetime Centers
 Kantoorruimte
 Business Centers

Zoekresultaat

U zocht kantoorruimte in Rotterdam. Hieronder het aanbod van Officetime.Rotterdam, ook wel haven- of Maasstad, staat onder andere bekend om haar architectuur, maar ook op het gebied van onderwijs, recreatie en een bloeiend bedrijfsleven staat de havenstad bovenaan. Rotterdam is een stad met internationale allure en wordt niet voor niets betiteld als ‘Manhattan aan de Maas’. 

Het aanbod van te huren kantoorruimte in Rotterdam loopt zeer uiteen. Zo huurt u op kleinschalige en flexibele basis ruimte in een multifunctioneel business center nabij het Erasmuspark, of bedrijfsruimte in een full service business center naast Rotterdam Centraal Station. Andere mogelijkheden zijn het huren van losse en van oppervlakte variërende units in een goed onderhouden en sfeervol kantoorpand. 

Alle locaties zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A13, Viaduct Doenkade en met openbaar vervoer op loopafstand. Zeer interessant door de aanwezigheid van meerdere huurders in diverse branches.

Beste aanbod

 • Rotterdam Anthonetta Kuijlstraat 36-38
  Nieuwbouw kantoor-/bedrijfspand in de wijk Prinsenlanden tegenover het Kralingse Bos. Afwerking in overleg met de verhuurder. meer weten?
  Rotterdam Anthonetta Kuijlstraat 36-38
 • Rotterdam Hoogvlietsekerkweg 150-180
  Kantoorruimte huren met een perfect panorama kan aan de Hoogvlietsekerkweg in Rotterdam-Hoogvliet. De kleinste kantoorunit is ca. 200 m². meer weten?
  Rotterdam Hoogvlietsekerkweg 150-180
 • Rotterdam Korte Hoogstraat 7 en 9
  Gerenoveerde kantoorruimte in het levendige hart van Rotterdam te huur tegen scherpe prijzen te huur. meer weten?
  Rotterdam Korte Hoogstraat 7 en 9
 • Rotterdam Vareseweg 61
  Unitverhuur op locatie in Rotterdam Spaanse Polder. meer weten?
  Rotterdam Vareseweg 61
 • Rotterdam Weerden Poelmanweg 25-31
  Mooie kantoorruimte in recent gerenoveerd kantoorgebouw in Rotterdam-Zuid te huur op flexibele basis vanaf ca. 21 m² per kantoor. meer weten?
  Rotterdam Weerden Poelmanweg 25-31
 • Rotterdam-Nieuwe-Binnenweg-75
  Schitterende kantoor-en praktijkruimte te huur in uniek pand nog in de originele bouwstijl met veel hoogte en mooie ornamenten in centrum Rotterdam. meer weten?
  Rotterdam-Nieuwe-Binnenweg-75
 • Rotterdam Lichtenauerlaan 102-120
  Op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in multifunctioneel business center nabij het Erasmuspark. meer weten?
  Rotterdam Lichtenauerlaan 102-120
 • Rotterdam Weena 290
  Op kleinschalige en flexibele basis kantoorruimte / bedrijfsruimte te huur in full service multifunctioneel business center naast Rotterdam Centraal Station. meer weten?
  Rotterdam Weena 290