Opnieuw zoeken

Legenda

Officetime Centers; No Nonsense Kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden en scherpe prijzen.  Officetime Centers
 Kantoorruimte
 Business Centers

Zoekresultaat

U zocht kantoorruimte in Nieuwegein. Hieronder het aanbod van Officetime.Nieuwegein is de voormalige groeikern van de provincie Utrecht en ligt ingesloten door drie autosnelwegen: de A2, A12 en A27. Mede daarom staat het ook bekend om zijn centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid. Nieuwegein is voor ondernemers die denken in kansen en groei een ideale standplaats. 

Officetime biedt op meerdere plekken op flexibele basis scherp geprijsde kantoor- en bedrijfsruimte te huur aan in Nieuwegein. De mogelijkheden lopen uiteen tot het huren van kleinschalige kantoorruimte in een multifunctioneel business center met een zakelijke en luxe uitstraling, direct gelegen aan de A2, tot het huren van ruimte in het centrum, pal naast het streekbusstation en tramhalte (sneldienst naar Utrecht centraal) en vlakbij de snelwegen A2, A12 en A27 en knooppunt Oudenrijn.

Beste aanbod

 • Nieuwegein Coltbaan 1-19
  Kleinschalig kantoorruimtes huren voor ondernemers die denken in kansen en groei. Flexibel te huur en vergaderruimtes en koffiecorner aanwezig. leuke frisse uitstraling. Uitstekend gelegen in Nieuwegein op klein kantorenpark, bereikbaar via de A2, A27 en A12/centrum Utrecht. meer weten?
  Nieuwegein Coltbaan 1-19
 • Nieuwegein Erfstede 2-6
  Kantoorruimte huren tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit zelfstandig kantoorruimte of gedeelde kantoorunit met eigen bureau op flexibele basis in het centrum van Nieuwegein. meer weten?
  Nieuwegein Erfstede 2-6
 • Nieuwegein Nevelgaarde 40
  Op zeer flexibele en kleinschalige basis kantoorruimte huren in multifunctioneel business center in imposante kantoortoren met een zakelijke en luxe uitstraling, direct aan de A2. meer weten?
  Nieuwegein Nevelgaarde 40