Opnieuw zoeken

Legenda

Officetime Centers; No Nonsense Kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden en scherpe prijzen.  Officetime Centers
 Kantoorruimte
 Business Centers

Zoekresultaat

U zocht kantoorruimte in Hilversum. Hieronder het aanbod van Officetime.Officetime biedt in Hilversum, ook wel de 'mediastad' genoemd, een zeer uitgebreid aanbod aan kantoor- en bedrijfsruimte te huur aan. Van kleine kantoorruimtes in een kantoorvilla in de bosrijke omgeving van Hilversum, verzorgde en complete bedrijfsruimte in een verzorgd kantoorpand op Bedrijvenpark Kerkelanden tot diverse ruimtes in een markant gebouw direct achter het centraal station Hilversum. Bijzonder is ook de volledig verbouwde kerk aan de Tesselschadelaan met haar zwevende kantoorvloeren.

Verdere mogelijkheden zijn het huren van ruimte in een multifunctioneel Business Center of flexibele werkplekken in een gerenoveerde kerk in het centrum. Ideaal voor ondernemers die in het hart van Hilversum snel kantoorruimte / bedrijfsruimte zoeken met een volledig dienstenpakket.

Beste aanbod

  • Hilversum Bothalaan 1
    Ruime representatieve entree/hal met een fraaie trap. Diverse kantoorruimtes met hoge plafonds en grote klassieke raampartijen, toiletgroep en bergruimte aanwezig. Het gebouw beschikt over een statige entree en voldoende parkeerplaatsen. meer weten?
    Hilversum Bothalaan 1