Opnieuw zoeken

Legenda

Officetime Centers; No Nonsense Kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden en scherpe prijzen.  Officetime Centers
 Kantoorruimte
 Business Centers

Zoekresultaat

U zocht kantoorruimte in Driebergen. Hieronder het aanbod van Officetime.Driebergen, behorend tot de gemeente Utrechtse Heuvelrug, biedt een bosrijke omgeving en heeft een sfeervol en authentiek centrum. 

Op Landgoed Overhorst biedt Officetime kleinschalige kantoor- en bedrijfsruimte tegen flexibele voorwaarden en een aantrekkelijke prijs aan. Gelegen in bijzonder representatieve omgeving omringd door natuurschoon. Het landgoed met diverse kantoorpanden ligt direct aan de doorgaande weg (N226) en is goed bereikbaar vanaf de snelweg A12. De kantoorunits zijn gelegen op de begane grond en de tweede verdieping en hebben uitzicht over het park. Zeer geschikt voor startende of jonge ondernemers die niet gebonden willen zijn aan een langdurig contract. Tevens is het Koetshuis en de fraaie klassieke villa in onderdelen te huur.

Beste aanbod

 • Driebergen Hoofdstraat 248
  Op fraai landgoed gelegen kleine kantoorruimte flexibel te huur tegen zeer aantrekkelijke prijs. meer weten?
  Driebergen Hoofdstraat 248
 • Driebergen Hoofdstraat 250
  Op een unieke locatie in Driebergen, een historisch koetshuis aan de Hoofdstraat 250 op het groene landgoed Overhorst, huurt u in een rustige ambiance comfortabele kantoorruimte. Op dit moment zijn alle ruimtes verhuurd. meer weten?
  Driebergen Hoofdstraat 250
 • Driebergen Hoofdstraat 252
  In majestueuze kantoorvilla in groene omgeving is kantoorruimte te huur per kamer op de bovenste verdieping. meer weten?
  Driebergen Hoofdstraat 252
 • Driebergen Hoofdstraat 254
  In moderne kantoorvilla aan de Hoofdstraat 254 in een groene omgeving is kantoorruimte te huur per kamer op de begane grond. meer weten?
  Driebergen Hoofdstraat 254