Opnieuw zoeken

Legenda

Officetime Centers; No Nonsense Kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden en scherpe prijzen.  Officetime Centers
 Kantoorruimte
 Business Centers

Zoekresultaat

U zocht kantoorruimte in Den Bosch. Hieronder het aanbod van Officetime.Den Bosch is het hart van Brabant. Door de ligging aan de A2 en de A59, met verschillende afritten, is de stad vanaf meerdere kanten goed bereikbaar. Vanuit Den Bosch bent u binnen 3 kwartier in steden als Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen en Utrecht. In het centrum van Den Bosch, met het Centraal Station op loopafstand, biedt Officetime bedrijfsruimte aan in praktische gebouwen en een mooi historisch pand. Aan de rand van het centrum zijn tevens verschillende mogelijkheden om te huren in verzorgde kantoorpanden.

Een interessant alternatief voor kantoorruimte in Den Bosch is de locatie Ravenstein, afrit 17 van de A50. Hier huurt u tegen scherpe prijsstelling en op flexibele basis. Of kantoorruimte in Zaltbommel in een representatief pand, gelegen aan afritten 16 en 17 van de A2: twee uitstekende locaties voor alle windrichtingen.

Beste aanbod

 • Den Bosch, Hambakenwetering 18
  Budgetvriendelijke en toch compleet, op flexibele basis kantoorruimte te huur op High Tech Park ’s Hertogenbosch direct aan afrit 47 van de A59. meer weten?
  Den Bosch, Hambakenwetering 18
 • Den Bosch Helftheuvelweg 11
  Zeer interessant dus voor startende huurders. Op kleinschalig en flexibele basis kantoorruimte te huur in dit nette bedrijfsverzamelgebouw. Door de flexibele huurtermijnen, is het beschikbare aanbod wisselend. meer weten?
  Den Bosch Helftheuvelweg 11
 • Den Bosch Stationsplein 91 - 105
  Kantoorruimte te huur op flexibele en kleinschalige basis in multifunctioneel Business Center met zeer compleet dienstenpakket en professionele uitstraling. meer weten?
  Den Bosch Stationsplein 91 - 105
 • Den Bosch Victorialaan 15c
  Kleinschalige en flexibele kantoorruimte te huur in full service business center op uitstekend bereikbare locatie met volop, gratis, parkeergelegenheid. Ook bedrijfsruimte beschikbaar. meer weten?
  Den Bosch Victorialaan 15c
 • Den Bosch, Hambakenwetering 8c-d
  Kantoorruimte te huur in trendy kantorencomplex met hoogwaardige afwerking, flexibel huren met een dienstenpakket op maat. Kantorencomplex met hoogwaardige afwerking, flexibel huren met een dienstenpakket op maat. meer weten?
  Den Bosch, Hambakenwetering 8c-d