Opnieuw zoeken

Legenda

Officetime Centers; No Nonsense Kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden en scherpe prijzen.  Officetime Centers
 Kantoorruimte
 Business Centers

Zoekresultaat

U zocht kantoorruimte in Breda. Hieronder het aanbod van Officetime.Gelegen aan een knooppunt van water-, spoor- en autowegen heeft Breda een uitstekende bereikbaarheid. Zowel traditioneel als vandaag de dag vormt Breda het politieke en besuurlijke hartt van West-Brabant. Met een historisch stadscentrum, bosrijke omgeving en makkelijke bereikbaarheid via de snelweg A16 vanuit Rotterdam, de A27 vanuit Utrecht en de A58 richting Roosendaal een ideale plaats om u te vestigen.

Officetime heeft scherp geprijsde kantoorruimtes te huur op uitstekend bereikbare locaties. Zo biedt Officetime zeer verzorgde business centers met complete kantoorruimte in het centrum van Breda aan, ideaal voor ondernemers die een flexibele en representatieve werkplek willen huren in een bekende zakenwijk. 

Goedkoop huren met het oog op de toekomst in de vorm van werkplekken is ook mogelijk: zeer geschikt voor (internationale) ondernemers die op meerdere locaties in Nederland en daarbuiten regelmatig een flexibele werkplek nodig hebben.

Beste aanbod

 • Breda Markendaalseweg 44
  In het centrum van de bruisende stad Breda, zijn aan de Markendaalseweg 44 kantoorunits beschikbaar op bruikleenbasis vanaf min. 20 m². meer weten?
  Breda Markendaalseweg 44
 • Breda Ceresstraat 1
  Te huur in zeer verzorgd business center complete kantoorruimte. Ideaal voor ondernemers, die een flexibele en representatieve werkplek willen huren in een mooi kantoorgebouw in een bekende zakenwijk in het hart van de stad. meer weten?
  Breda Ceresstraat 1
 • Breda Ceresstraat 13
  Op flexibele basis kantoorruimte te huur in multifunctioneel business center in het indrukwekkende oude hoofdkantoor van Oranjeboom 'de Drie Hoefijzers' meer weten?
  Breda Ceresstraat 13
 • Breda Claudius Prinsenlaan 128-138
  Multifunctioneel Business Center met zeer professionele uitstraling in het centrum van Breda. meer weten?
  Breda Claudius Prinsenlaan 128-138
 • Breda Konijnenberg 61
  Compleet Business Center met zeer scherpe prijzen. Van zelfstandig afsluitbaar kantoor, tot flexplek en werkplek met afsluitbare opslagruimte. meer weten?
  Breda Konijnenberg 61
 • Breda Verlengde Poolseweg 16
  Multifunctioneel Business Center met zeer professionele uitstraling aan de rand van Breda. meer weten?
  Breda Verlengde Poolseweg 16