Opnieuw zoeken

Legenda

Officetime Centers; No Nonsense Kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden en scherpe prijzen.  Officetime Centers
 Kantoorruimte
 Business Centers

Zoekresultaat

U zocht kantoorruimte in Amsterdam. Hieronder het aanbod van Officetime.Amsterdam is door haar unieke centrum met historische gebouwen en uitstekende ligging het economisch en zakelijk hart van Nederland. Zowel de historische panden in het centrum als het gloednieuwe kantoorgebied aan de Zuid-As, Amsterdam Zuid Oost. Amsterdam West en de nabijheid van Schiphol maken Amsterdam de ideale broedplaats voor zowel starters als gevestigde partijen. Er zijn in hetcentrum van Amsterdam unieke locaties beschikbaar.

Officetime biedt beide mogelijkheden van kantoorgebruik aan voor MKB en startende ondernemers. Huur budget kantoorruimte in het centrum, Amsterdam West, De Pijp of zakelijke kantoorunits op de Zuid-As of in Zuid Oost. Het gevarieerde aanbod van kantoorpanden en kantoorruimte, zowel in prijs en flexibiliteit, vindt u in onderstaande plattegrond.

Beste aanbod

  • Amsterdam Herengracht 221
    Bijzonder fraaie kantoorunits te huur in monumentaal kantoorpand gelegen aan een van de fraaiste grachten in Amsterdam. Centraal gelegen en met uitzicht over de Herengracht aan de voorzijde. meer weten?
    Amsterdam Herengracht 221
  • Amsterdam Joop Geesinkweg 501
    Synderella Quarters ligt in het Amstel Business Park aan de Joop Geesinkweg 501-551, 1114 AB, Amsterdam. Het businesscenter ligt dicht bij afrit S111 van de ringweg A10. Heel goed te bereiken dus via de A1, A2 en A4. Het eigen parkeerterrein maakt vervoer per auto bijzonder gemakkelijk. Ook via het OV is er een uitstekende verbinding: het metrostation Spaklerweg en station Van der Madeweg liggen op loopafstand. meer weten?
    Amsterdam Joop Geesinkweg 501