Flexibel Contract

Bij flexibele verhuur horen flexibele contracten. Officeteime heeft op basis van jaren lange ervaring dit juridisch correct opgelost in een gebruikersovereenkomst. In de gebruikersovereenkomst die Officetime hanteert worden de concrete afspraken gemaakt over de duur, de opbrengsten, de borg, het opleveringsniveau en de oplevering. Er is ook een algemene belang en een huishoudelijk regelement waarin aanpalende zaken van het kantoorgebruik zijn geregeld. Daardoor is Officetime aanspreekpunt voor de gebruikers, de leveranciers, zowel intern als extern. De controle op naleving van de contracten en rekeningen wordt uitgevoerd door Officetime. Officetime regelt voor u alle zaken als huurafhandeling, kwaliteit en controle op uw kantoormeters. Continuïteit en kwaliteit staan hierbij voorop. Kortom een professionele aanpak van flexibele verhuur van kantoorruimtes. 

← TERUG

De huidige huurders op de kantorenmarkt willen vaak geen vijf jaars-contract, maar flexibilieteit in omvang van de ruimte en in duur van de huurperiode. De gebruikersovereenkomst regelt dit op een juridisch correcte manier. Zo wordt voor zowel de huurder als de eigenaar zekerheid gegeven.

Officetime neemt als operator de communicatie en afwikkeling van huurders zaken met gebruikers voor de eigenaar uit handen.