Cashflow op uw Leegstand

U heeft een lopend huurcontract en u heeft (gedeeltelijke) leegstand. Officetime helpt bedrijven (huurders) de kosten van leegstand te reduceren. Officetime realiseert daarbij voor u, als zittende huurder met een langlopend contract, cashflow op de leegstaande vierkante meters. Leegstand is daarmee niet langer een onbeheersbare en niet beïnvloedbare kostenpost. Binnen de looptijd en de randvoorwaarden van het huidige huurcontract worden gebruikers gezocht en gecontracteerd. Officetime neemt de marketing en de contractuele afhandeling voor haar rekening. Zo bent u verzekerd dat alles in snelle en goede banen wordt geregeld. Officetime kan zo, door het aanbieden van uw kantoormeters aan derden,en het realiseren van onderhuur contracten, voor u een extra geldstroom genereren. Officetime regelt het voor u zonder dat u de extra inspanningen hoeft te doen.

 

Onze portal zorgt ervoor dat u ook daadwerkelijk snel passende onderhuurders heeft. We screenen de nieuwe huurders en kijken uiteraard of dat ook naast uw eigen bedrijfsvoering past. Vaak geeft dat ook weer nieuwe denkbeelden en initiatieven die elkaar kunnen versterken.

Voor meer info en advies over uw mogelijkheden Neem contact op.

← TERUG

Officetime geeft u de volgende voordelen:

  • Cashflow op uw leegstand.
  • Geen extra inspanningen van uw kant, Officetime regelt alles.
  • Vooraf afgesproken huurfee, dus garantie op huurinkomsten.
  • Verlagen huisvesting- en exploitatiekosten.
  • Mogelijkheid blijvend van het huurcontract af te kunnen bij een 'in de plaatsstelling'.
  • Vrijblijvend op onze site, een vooraf afgesproken courtage bij een succesvolle overeenkomst met een nieuwe huurder.
  • Om extra onder de aandacht van potentiele huurders te komen, kan Officetime u een pakket aanbieden waarbij u een prominente plek krijgt op onze site en wij een Google Adwords campagne kunnen toespitsen op uw aanbod.