Bouwbegeleiding

Zoekt u begeleiding bij het beter verhuurbaar maken van uw vastgoed?
Is uw pand moeilijk verhuurbaar?  Wilt u een nieuwe doelgroep van huurders bereiken? Of denkt u aan het aanpassen van aw pand aan de moderne eisen? Soms is het een andere kleurstelling en kleine aanpassingen, bijvoorbeeld individueel afsluitbare kamers. die uw pand geschikt maken voor kleinschalige verhuur.

Soms is een meer uitgebreide en bouwkundige aanpassing gewenst. De nieuwe huurders van deze tijd vragen vaak om een meer onderscheidend pand. Sterker nog, een eigentijds interieur, een meer huiselijke sfeer, lounge ruimtes en een goede koffiecorner, zijn niet meer weg te denken als het om gewilde huisvesting gaat. Wat vraagt de lokale markt en wat doet de concurrentie en hoe kan ik mijn vastgoed onderscheidend  maken?

Officetime heeft veel ervaring met flexibele verhuur en weet wat de huurders vragen. Vanuit deze deskundigheid kan Officetime u ook begeleiden bij het aanpassen van uw pand. Samen met onze partners kunnen we snel en tegen lage kosten binnen de structuur van uw pand eenvoudige, maar vaak doeltreffende aanpassingen of verbouwingen realiseren.

U zoekt een nieuwe passende bedrijfslocatie.
Dezelfde inrichtingsvraag kunt u als ondernemer hebben. U bent toe aan een volgende stap in de ontwikkeling van uw bedrijf, u bent uit de huidige huisvestingsituatie gegroeid en zoekt een andere bedrijfslocatie. Dan komt ongetwijfeld de vraag naar boven hoe u dit gaat oplossen en aanpakken. Uw bedrijf heeft geen facilitaire afdeling. De zoektocht naar het beste type huisvesting en alles wat daar bij komt kijken is complex.

De zoektocht naar het beste type huisvesting en alles wat daar bij komt kijken is complex. Het begint met een eerste schifting van goede locaties tot uiteindelijk de verhuizing. Uiteraard kunt u een makelaar bellen met de vraag wat deze zoal in portefeuille heeft. Echter dit aanbod scannen op geschiktheid en mogelijkheden, de gewenste aanpassingen inventariseren en voorleggen aan bouwbureaus vraagt veel energie. Om vervolgens de offertes goed te beoordelen en een verbouwing te laten voeren kost tijd. Goede keuze maken op het gebied van ICT voorzieningen, meubilair en bij de verhuizing vraagt kennis. Gaat u zelf dit project dan toevoegen aan uw toch al volle agenda, waardoor uw kerntaken onder druk komen te staan? Of laat u een medewerker dit proces uitvoeren, waardoor de overige medewerkers meer belast worden? Of besluit u dit project uithanden te geven, maar wilt u wel nauw betrokken blijven?

Officetime heeft sinds 2003 ervaring op het gebied van huisvestingsvraagstukken. Naast het vinden van geschikte locaties, adviseert zij gebouweigenaren en -beheerders op bouwkundig en technisch gebied om panden beter verhuurbaar te maken en praktisch in gebruik voor huurders. De medewerkers van Officetime hebben elk een specialisatie op het gebied van bouwkunde, technische bedrijfskunde, financiën, management en communicatie. Met hun  kennis en ervaring kunnen zij u adviseren en begeleiden naar een nieuw pand,  dat beter past bij uw toekomstverwachtingen.

Meer info@officetime.nl van 020 2184750

← TERUG