Samenwerking Switchs en Officetime

Denkt u, als eigenaar van een bedrijfsgebouw, aan het aanpassen van uw pand aan de moderne eisen? Soms is het een kleurstelling of geschikt maken voor kleinschalige verhuur van afsluitbare kamers. Maar ook uitgebreide en bouwkundige aanpassingen kunnen wenselijk zijn. De nieuwe huurders van deze tijd vragen vaak om een meer onderscheidend pand waarin hun identiteit herkenbaar is. Daarnaast zijn een huiselijke sfeer, lounge ruimtes en een goede koffiecorner, niet meer weg te denken als het om gewilde huisvesting gaat. Zo kan de vraag ontstaan hoe u de verhuurbaarheid van uw pand verbetert.

Dezelfde inrichtingsvraag kunt u als ondernemer hebben. U bent toe aan een volgende stap in de ontwikkeling van uw bedrijf, u bent uit de huidige huisvestingsituatie gegroeid en zoekt een andere bedrijfslocatie. Dan komt ongetwijfeld de vraag naar boven hoe u dit gaat oplossen en aanpakken. Uw bedrijf heeft geen facilitaire afdeling. De zoektocht naar het beste type huisvesting en alles wat daar bij komt kijken is complex. Het begint met een eerste schifting van goede locaties tot uiteindelijk de verhuizing. Uiteraard kunt u een makelaar bellen met de vraag wat deze zoal in portefeuille heeft. Echter dit aanbod scannen op geschiktheid en mogelijkheden, de gewenste aanpassingen inventariseren en voorleggen aan bouwbureaus vraagt veel energie.

Om vervolgens de offertes goed te beoordelen en een verbouwing  te laten uitvoeren kost tijd. De goede keuze maken op het gebied van ICT voorzieningen, meubilair en omtrent de verhuizing vraagt kennis. Gaat u zelf dit project dan toevoegen aan uw toch al volle agenda, waardoor uw kerntaken onder druk komen te staan? Of laat u een medewerker dit proces uitvoeren, waardoor de overige medewerkers meer belast worden? Of besluit u dit project uithanden te geven, maar wilt u wel nauw betrokken blijven?

Een bedrijfspand verbouwen of revitaliseren op basis van een helder plan, dat kan met Switchs. Het pand vervolgens rendabel maken, die kennis heeft Officetime in huis.

Officetime is sinds 2003 bemiddelaar in de flexibele kantorenmarkt. Door deze jarenlange ervaring heeft Officetime slim ingespeeld op de veranderende huisvestingsvraagstukken.

Learn more info@officetime.nl van 020 2184750

Zo biedt Officetime het concept “uw  flexibele kantoor” met kortlopende contracten en alles inbegrepen. Gedeeltelijk leegstaande bedrijfspanden krijgen een facelift en worden geschikt gemaakt voor kleinschalige verhuur. Eigenaren/beleggers ervaren snel cashflow op hun pand en huurders vinden betaalbare huisvesting met goede basisvoorzieningen, eventueel aangevuld met extra diensten..

Switchs verzorgt turnkey projecten. Denk aan het ontwerp, de vergunning en voorschriften, het bestek, een afbouwer, het design en de materialen zelf. Met plezier ontwerpen we karaktervolle projecten. Wij verzorgen al sinds 2006 complete projecten. Of het nu gaat om retail, leisure of kantoren, we gaan het liefst voor iets unieks. Uw ideeën, samen met onze creativiteit en ervaring.

  • De samenwerking tussen Switchs en Officetime levert mooie voordelen voor gebouweigenaren en huurders op:Door de ruime ervaring in het begeleiden van huisvestingsprojecten wordt werk en zorg uit handen genomen.
  • Door onze kennis worden de juiste partijen bij elkaar gezocht en is er snel inzicht in huurmogelijkheden, ontwerp, begroting en tijdsplanning.
  • Er wordt gewerkt volgens de GOTIK-D methode , voor het beheersen van aspecten als Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit in het projectmanagement. Het voordeel is dat er een gedegen plan onder elk project wordt gelegd. En door de D van Doel toe te voegen, wordt het eindresultaat nooit uit het oog verloren.
  • Daar waar mogelijk wordt Het Nieuwe Werken toegepast, minder m2 en mogelijk meer ruimte voor extra’s voor de medewerkers.
  • Onafhankelijk advies bij het maken van de vele keuzes.
  • Met het inkopen van deze diensten worden zorg en tijd uitbesteed en door de efficiënte manier van werken en m2 benutten wordt de investering snel terugverdiend.
  • Door samenwerking ontwikkelen we een werkplek waar mensen met plezier werken, verblijven of ontspannen.

Referenties:

- http://www.switchs.nl/projectmanagement-referenties/vega-2/
- http://www.switchs.nl/projectmanagement-referenties/radio-538/
- http://www.switchs.nl / projectmanagement-referenties / Converse-EHQ /

← TERUG